Pyhärannan Korpiankkurit

vuodesta 1980

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
PyKo Lippukunta Femma Femman kesä 2010

Femman kesä 2010

Sähköposti Tulosta PDF

Femma saatiin vesille Rauman Purjehdusseuran telakalta 4.6.2010 ja sen jäkeen on oltu liikkeellä lähes viikottain, usein keskiviikkoisin iltapurjehduksella. Lokikirjan mukaan vain kymmenen kertaa, mutta aika monta reissua on sieltä unohtunut. Rantautumista on harjoiteltu ainakin viiteen saareen. Rippikoululaisiakin oli kyydissä ja syyskuussa harjoiteltiin vielä vähän pimeänavigointiakin.

Ahkerimpia seiloreita ovat olleet Eero, Heidi, Auli, Iiro ja Jere. Kaikki on Femmassa toiminut ihan tyydyttävästi paitsi loki/kaiku-näyttö ei.

Talvehtimispaikka löytyy Varhokylästä. Juhani Urpolahti on luvannut, että Femma voisi talven aikana päästä käväisemään hallissakin. Ainakin kyljen sininen raita tarvitsee uusimisen. Kaiku pitää hankkia ja nykyään pitää olla veneessä GPS-navigaattori. On kuulunut huhuja, että sponsorirahaa voisi löytyä peräti karttaplotterin hankintaa varten.

Myös Lippukunnan Scout-jolla saatiin Eeron toimesta vesille loppukesästä. Kuuma kesä vain kääntyi viileäksi ja jollapurjehdus jäi aika vähiin. Lippukunta on hankkinut trailerin jollalle, jolla jolla saadaan kätevästi vesille. Ensi kesänä sitten jollailemaan!

-Teppo-

 

Femma Tekniset tiedot

 

Viimeksi päivitetty 23.02.2011 22:20  

Ajankohtaista

No current events.

PyKo Facebookissa


B-P lainauksia

"Kaikille niille, joilla on silmät nähdäkseen ja korvat kuullakseen, on metsä samalla kertaa työhuone, kerho ja temppeli."

Robert Baden-Powell : Tie onneen