Pyhärannan Korpiankkurit

vuodesta 1980

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
PyKo Lippukunta: esittely Pyhärannan Korpiankkurit ry

Pyhärannan Korpiankkurit ry

altPyhärannan Korpiankkurit on suuri partiolippukunta Lounais-Suomen partiopiirissä Pyhärannassa.

Maantieteellisesti Pyhäranta sijoittuu Laitilan ja Rauman välimaastoon. Pyhärannan Korpiankkurit on yhteislippukunta,  eli jäsenistössä on sekä tyttöjä että poikia. Vuonna 2017 lippukunnassa on ollut 138 jäsentä, joista tyttöjä 70 ja poikia 68.

Pyhärannan Korpiankkurit toimii aktiivisesti Pyhärannan kolmessa kylässä. Ihodessa toimii sudenpentulauma ja seikkailijavartio, Rohdaisissa on sudenpentulauma, seikkailijavartio ja tarpojavartio ja myös Reilassa on sudenpentulauma, seikkailijavartio, tarpojavartio sekä samoajavartio. Lisäksi lippukunnan vaeltajat toteuttavat omia projektejaan.

altKuten jo lippukunnan nimestäkin voi päätellä, Pyhärannan Korpiankkurit on meripartiolippukunta, joten toimintaa järjestetään niin metsässä kuin merelläkin. Lippukunta järjestää vähintään kaksi kertaa vuodessa sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojille viikonloppuretken, talvisin ja kesäisin pyritään järjestämään joko omat talvi- ja kesäleirit tai osallistutaan yhdessä suuremmille leireille, kuten alue- tai piirileireille. Kesäisin on mahdollisuus käydä pienillä purjehduksilla lippukunnan omilla purjeveneillä, s/y Femmalla tai s/y Jeloulla sekä halukkaat voivat myös harjoittaa meritaitojaan lippukunnan scout-jolla Emmalla ja suotuvene Silakalla.

 

Ajankohtaista

No current events.

PyKo Facebookissa


B-P lainauksia

"Kaikille niille, joilla on silmät nähdäkseen ja korvat kuullakseen, on metsä samalla kertaa työhuone, kerho ja temppeli."

Robert Baden-Powell : Tie onneen