Pyhärannan Korpiankkurit

vuodesta 1980

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
PyKo

Pyhärannan Korpiankkurit ry

Pyhärannan Korpiankkurit on keskisuuri partiolippukunta Lounais-Suomen partiopiirissä Pyhärannassa.

Maantieteellisesti Pyhäranta sijoittuu Laitilan ja Rauman välimaastoon. Pyhärannan Korpiankkurit on yhteislippukunta,  eli jäsenistössä on sekä tyttöjä että poikia. Vuonna 2006 lippukunnassa on ollut 88 jäsentä, joista tyttöjä 53 ja poikia 35.

Pyhärannan Korpiankkurit toimii aktiivisesti Pyhärannan kolmessa kylässä. Ihodessa toimii sudenpentulauma, seikkailijajoukkue ja lisäksi tarpojat ja samoajat kokoontuvat omissa vartioissaan, Rohdaisissa on sudenpentulauma ja seikkailijajoukkue, ja myös Reilassa on sudenpentulauma ja seikkailijajoukkue. Lisäksi lippukunnan vaeltajat toteuttavat omia projektejaan.

Kuten jo lippukunnan nimestäkin voi päätellä, Pyhärannan Korpiankkurit on sekä meri- että maapartio, joten toimintaa järjestetään niin metsässä kuin merelläkin. Lippukunta järjestää vähintään kaksi kertaa vuodessa sudenpennuille ja seikkailijoille viikonloppuretken, talvisin ja kesäisin pyritään järjestämään joko omat talvi- ja kesäleirit tai osallistutaan yhdessä suuremmille leireille, kuten alue- tai piirileireille. Kesäisin on mahdollisuus käydä pienillä purjehduksilla lippukunnan omalla purjeveneellä, s/y Femmalla sekä halukkaat voivat myös harjoittaa meritaitojaan lippukunnan scout-jolla Emmalla.
 

Ajankohtaista

No current events.

PyKo Facebookissa


B-P lainauksia

"Yritä jättää tämä maailma vähän parempana kuin sen löysit."

Robert Baden-Powell